Reference

Izvedbo kulinaričnih delavnic ali teambuilding delavnic mi je zaupalo veliko podjetij, kot so:
Addiko bank, Continental Slovenija, Bauhaus Slovenija, Dedal , Servier Pharma, Vodovod Celje, Grawe zavarovalnica, Leo klub Mavrica Celje, Novartis (Lek), Zavarovalnica Triglav, MadWise, AM agencija, Bauhaus, OOZS LJ-Šiška, Agencija 101, agencija Rubikon Gral, Interenergo, Total, Kotanyi Slovenija, Alldea, Tompit, Time Brewery, Multiair, Unitur, Medis, BitStamp.

Sodeloval sem z mnogimi kuharji in gostinci: 

Dvor Jezeršek, Gostilna Mihovec, restavracija Gušt Južna, Orange, Vibe, Fany Mary, Boccacio, Time Brewery, Mahnič pivnica in veliko drugih kuharjev in gostincev, ki so se udeležili delavnic.

V sklopu Akademije Jezeršek sem z delavnicami Steak kot mora biti, Gurmanski burgerji in Hudo k svina, izvedel že preko 200 delavnic z več kot 1800 udeleženci.

Knjiga: V sodelovanju z revijo Dober Tek, sem kot avtro izdal prvo slovensko knjigo o Steakih. Link In v letu 2020 izdal še knjigo Burgerji in hot dogi. Link V letu 2021 pa smo izdajo o steakih nadgradili in razđirili na celotno govedino. Govedina na žaru! Link

Mediji:

Stvar (Jože Robežnik) Link, Link, Link

Rtv Slo (oddaja tednik) Link

Rtv Slo, Radio prvi (oddaja Svetovalnica in Veste, kaj jeste?), Link 1, Link 2, Link 3, Link 4

Pop tv (oddaja Dom in vrt) Link 1, Link 2

Planet tv (oddaja dan) Link

Odprta Kuhinja (Delo) Link, Link, Link

Izbrana kakovost Slovenija Link

TV Veseljak Link, Burgerji Link

Nedelo članek: Link

Okusno.je Link. Video svinjska rebra Link. Piščanec Link. Video steak Link.

Sodeloval s trgovci: Jamiiii žar (Tuš), CoolHouse, Klet Brda

Spisal pa sem številne članke na temo mesa in pravilne peke mesa na blogu ter številne uporabne recepte z video vsebino.