Izvedbo kulinaričnih delavnic ali teambuilding delavnic mi je zaupalo veliko podjetij, kot so:
Addiko bank, Continental Slovenija, Bauhaus Slovenija, Dedal d.o.o. , Servier Pharma, Vodovod Celje, Grawe zavarovalnica, Leo klub Mavrica Celje, Novartis (Lek), Zavarovalnica Triglav, MadWise, AM agencija, Bauhaus, OOZS LJ-Šiška, Agencija 101, agencija Rubikon Gral, Interenergo, Kotanyi Slovenija, Alldea.
Sodeloval sem z mnogimi kuharji in gostinci:
Dvor Jezeršek, Gostilna Mihovec, restavracija Gušt Južna, Orange, Vibe, Fany Mary, Boccacio, in veliko drugih kuharjev in gostincev, ki so se udeležili delavnic.
V sklopu Akademije Jezeršek sem z delavnicami Steak kot mora biti, Gurmanski burgerji in Hudo k svina, izvedel že preko 140 delavnic z več kot 1800 udeleženci.
Knjiga: V sodelovanju z revijo Dober Tek, sem kot avtro izdal prvo slovensko knjigo o Steakih. Link In v letu 2020 izdal še knjigo Burgerji in hot dogi. Link
Mediji:
Odprta Kuhinja (Delo) Link, Link, Link
Rtv Slo (oddaja tednik) Link
Rtv Slo, Radio prvi (oddaja Svetovalnica in Veste, kaj jeste?), Link 1, Link 2, Link 3
Planet tv (oddaja dan) Link
Stvar (Jože Robežnik) Link
Izbrana kakovost Slovenija Link
TV Veseljak Link, Burgerji Link
Nedelo članek: Link
Okusno.je Link. Video svinjska rebra Link. Piščanec Link. Video steak Link.
Sodeloval s trgovci: Jamiiii žar (Tuš), CoolHouse, Klet Brda
Spisal pa sem številne članke na temo mesa in pravilne peke mesa na blogu ter številne uporabne recepte z video vsebino.
