• facebook
  • twitter
  • youtube
  • instagram
  • KAJ JE CUSTOMGRILL?
  • KONTAKT
  • CUSTOMGRILL DELAVNICE
  • TEAM BUILDING
  • PARTNERJI
  • Reference
Custom Grills

Spremenimo kulturo uživanja mesa

  • Mešano na žaru
  • Burgerji
  • Steaki
  • BBQ omake in marinade
  • Večji kosi
  • Mala Šola peke na žaru
  • O mesu
  • Mešano na žaru
  • Burgerji
  • Steaki
  • BBQ omake in marinade
  • Večji kosi
  • Mala Šola peke na žaru
  • O mesu
  • Mešano na žaru
  • Burgerji
  • Steaki
  • BBQ omake in marinade
  • Večji kosi
  • Mala Šola peke na žaru
  • O mesu

Indirektna in direktna peka, kaj je to? Ep.5

Written by Matej Stipanic Published on 3 julija, 2020 in Mala Šola peke na žaru, Mešano na žaru, O mesu, Steaki, Večji kosi

V tej epizodi razložim, kako konfigurirati žar za indirektno in direktno peko, kar vam pride prav pri pekah vseh malo večjih kosov.

Pa dober tek 🙂

Share :

  • Click to share on Facebook (Opens in new window)
  • Click to share on Twitter (Opens in new window)

Sledi mi

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • instagram

PRILJUBLJENI PRISPEVKI

BEEF CUTS - slovenski prevodi
Domače burger štručke, recept in video
Mala šola peke na žaru, izbira pravega žara
Mala šola peke na žaru, 3 del. Središčna temperatura mesa.
Svinjska rebra, kako in kaj?
Seznam mesnic in prodajaln, ki so stopile v korak s časom.

CustomGrill novice

Customgrill delavnice

Instagram

…

MATEJ

NEKAJ MALEGA O MENI

Sem mož, oče, gradbinec, gurman in ljubitelj vsega, kar pride z žara. Kulinarični samouk in lačen novega znanja in ustvarjanja. Zato upam, da boste uživali v mojih receptih vsaj toliko, kolikor sem jaz pri ustvarjanju le teh :) pa dober tek !

  • KAJ JE CUSTOMGRILL?
  • KONTAKT
  • CUSTOMGRILL DELAVNICE
  • TEAM BUILDING
  • PARTNERJI
  • Reference
Copyright © 2021 Custom Grills — Designed by WPZOOM