• facebook
  • youtube
  • instagram
  • KAJ JE CUSTOMGRILL?
  • KONTAKT
  • CUSTOMGRILL DELAVNICE
  • TEAM BUILDING
  • PARTNERJI
  • Reference
  • Knjiga
Custom Grills

Spremenimo kulturo uživanja mesa

  • Mešano na žaru
  • Burgerji
  • Steaki
  • BBQ omake in marinade
  • Večji kosi
  • Mala Šola peke na žaru
  • O mesu
  • Grill novice
  • Mešano na žaru
  • Burgerji
  • Steaki
  • BBQ omake in marinade
  • Večji kosi
  • Mala Šola peke na žaru
  • O mesu
  • Grill novice
  • Mešano na žaru
  • Burgerji
  • Steaki
  • BBQ omake in marinade
  • Večji kosi
  • Mala Šola peke na žaru
  • O mesu
  • Grill novice

slika2

Written by Matej Stipanic Published on 2 septembra, 2015 in

Sledi mi

  • facebook
  • youtube
  • instagram

PRILJUBLJENI PRISPEVKI

BEEF CUTS - slovenski prevodi
Svinjska rebra, kako in kaj?
Steak na hitro
Mala šola peke na žaru 2. del: Prižiganje in uravnavanje temperature
Mala šola peke na žaru, 3 del. Središčna temperatura mesa.
Uporaba slanice za bolj sočno meso.

Govedina na žaru

Customgrill delavnice

Instagram

…

MATEJ

NEKAJ MALEGA O MENI

Sem mož, oče, gradbinec, gurman in ljubitelj vsega, kar pride z žara. Kulinarični samouk in lačen novega znanja in ustvarjanja. Zato upam, da boste uživali v mojih receptih vsaj toliko, kolikor sem jaz pri ustvarjanju le teh :) pa dober tek !

  • KAJ JE CUSTOMGRILL?
  • KONTAKT
  • CUSTOMGRILL DELAVNICE
  • TEAM BUILDING
  • PARTNERJI
  • Reference
  • Knjiga
Copyright © 2025 Custom Grills — Designed by WPZOOM