Reference

Izvedbo kulinaričnih delavnic ali teambuilding delavnic mi je zaupalo veliko podjetij, kot so:
Addiko bank, Continental Slovenija, Bauhaus Slovenija, Dedal d.o.o. , Servier Pharma, Vodovod Celje, Grawe zavarovalnica, Leo klub Mavrica Celje, Novartis (Lek), Zavarovalnica Triglav, MadWise,

Sodeloval sem z mnogimi kuharji in gostinci: 

Dvor Jezeršek, Gostilna Mihovec, restavracija Gušt Južna, Orange, Vibe in veliko drugih kuharjev in gostincev, ki so se udeležili delavnic.

V sklopu Akademije Jezeršek sem z delavnicama Steak kot mora biti in Gurmanski burgerji, izvedel že preko 140 delavnic z več kot 1800 udeleženci.

Knjiga: V sodelovanju z revijo Dober Tek, sem kot avtro izdal prvo slovensko knjigo o staekih. Link

Mediji:

Odprta Kuhinja (Delo) Link, Link, Link

Rtv Slo (oddaja tednik) Link

Rtv Slo, Radio prvi, Link 1, Link 2

Planet tv (oddaja dan) Link

Stvar (Jože Robežnik) Link

Izbrana kakovost Slovenija Link

Sodeloval s trgovci: Jamiiii žar (Tuš), CoolHouse, Klet Brda

Spisal pa sem številne članke na temo mesa in pravilne peke mesa na blogu ter številne uporabne recepte z video vsebino.