CustomGrill 2017, v besedi in slikah :)

Leto 2017 je bilo zelo pestro, veliko je bilo dela, ampak bolj pomembno, veliko druženja ob dobri hrani in z dobrimi ljudmi. 🙂

 

V letu 2017 so bile moje delavnice v sklopu Akademije Jezeršek zelo popularne. Če sem v letu 2016 izvedel 15 delavnic z 154 udeleženci, sem jih v letu kar 34 z 416 udeleženci, ali pa še kakšen več 🙂 S to številko sem več kot zadovoljen, saj to tudi pomeni, da zelo spreminjamo kulturo peke na žaru.

Za vse, ki ste že bili na obeh mojih delavnicah, pa imam dobro novico. V letu 2018 pripravljam novo delavnico in sicer, hitra peka na žaru, na vročem ognju. Na novi delavnici bomo obdelali kar nekaj kosov in receptov za hitro in direktno peko na žaru, s pridihom Japonskega yakitori žara. Več podrobnosti pa objavimo kmalu.

 

V letu 2017 sem izvedel tudi kar nekaj team building delavnic za podjetja kot so: Continental, Addiko bank, Grawe zavarovalnica in Vodovod Celje. Ob nekaj delavnicah za zasebne družbe, sem izvedel tudi dobrodelno delavnico za Leo klub Mavrica Celje . Zbrali smo kar nekaj sredstev za dober namen in se ob tem imeli super fajn.

 

Uspelo mi je tudi dvigniti število objav na blogu. Pripravil sem 26 novih objav in 21 novih video receptov. Čeprav sem imel v planu več video receptov, pa se ta plan prestavlja v leto 2018 🙂 Naj bo motivacija dejstvo, da sem uspel skoraj podvojiti število ogledov na blogu.

 

Največji vrhunec leta 2017 pa je bilo vsekakor gostovanje Kamado Joe RoadTrip17 v Sloveniji. Več o tem si lahko preberete tukaj (link), ampak na kratko, to je bila res nora izkušnja, predvsem pa dejstvo, da sem spoznal Roela Westro (Pitmaster x) in Erica Gepharta. Dvodnevno druženje s svojima idoloma je bila izkušnja, ki je ne bom nikoli pozabil. V dveh dneh sem se od njiju naučil več kot zadnja tri leta delovanja na grill sceni. Pozabiti pa ne smem niti na kamermana Anthonyja, ki mi je pokazal marsikateri trik pri snemanju. Upam da kmalu objavijo dokumentarno serijo o KJroadtrip.

 

Plan za 2018 je ostati na začrtani poti, početi to kar sem počel v letu 2017, ampak še na višjem nivoju. Imam pa tudi nekaj asov v rokavu za razvijanje kulture peke na žaru, ampak to pa naj zaenkrat ostane še skrivnost 🙂

Na koncu pa še iskrena zahvala vsem partnerjem, ki mi stojijo ob strani in pa predvsem vsem vam, ki redno prebirate in gledate moje objave. Brez vas, vse to ne bi bilo mogoče.

 

Pa dober tek 🙂